Nieuwsbrief

Springkussen huren bij Partyverhuur de Meerpaal

Een springkussen huren ?

Dit kan gemakkelijk en snel bij Partyverhuur de Meerpaal.
  • Wij beschikken over ruim 60 verschillende modellen in de afmetingen klein 3x4 meter tot mega groot van 7x9 meter.
  • Spring kussen verhuur voor binnen en buiten in zomer en winter.
  • Een springkussen huren kan in veel verschillende thema’s, animaties, en aansprekende kleuren.
  • Alle springkussen worden veelvuldig gepoetst en schoongemaakt en zo staat u dus nooit voor verrassingen.
  • Alle springkussens zijn uitsluitend van professionele kwaliteit, gekeurd en voorzien van veiligheid’s certificaat. Springkussen huren? Kijk op www.snot-aap.nl

Klik hier voor het assortiment


Springkussen
Geeft u een feestje voor uw kleinst en bent u op zoek naar een leuke activiteit om de kinderen mee te vermaken? Huur dan een springkussen bij Partyverhuur De Meerpaal. Wij hebben allerlei springkussens in verschillende maten, vormen en modellen voor uw kinderen om een geweldige dag op te beleven.
 
Veilig
Wanneer u een springkussen bij ons huurt, kunt u ervan uitgaan dat deze van de hoogste kwaliteit is. We willen natuurlijk de veiligheid van uw kinderen kunnen waarborgen en doen dat met onze goede springkussens. We hebben de leukste klauterbanen en zelfs kussens met waterbaden erin, ideaal voor een feestje in de zomer.
 
Contact
Geef uw kleinste een verjaardagsfeestje dat hij of zij niet snel zal vergeten met een springkussen! Partyverhuur De Meerpaal verhuurt ze in allerlei leuke modellen. Bekijk ze nu op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@partyverhuurdemeerpaal.nl of bel 071  50 18 347.
 

Wij komen o.a. in:

Amsterdam, Hoofddorp, Lisse, Nieuw Vennep, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Oegstgeest, Warmond, Den Haag enz.