Abraham huren in Alphen aan den rijn

Abraham huren in Alphen aan den rijn:

Opblaas Abraham Alphen aan den Rijn

  • Komt de 50ste verjaardag van een geliefde eraan? en u woont in Alphen aan den rijn.
  • Dat moet uiteraard groots gevierd worden, het is immers een belangrijke leeftijd, hij wordt eindelijk een Abraham!.
  • Wilt u tijdens het verjaardagsfeest uw huis leuk versieren dan kunt u dit doen met een leuke opblaas Abraham of de Abraham slingers van Partyverhuur de meerpaal.
  • Woont u in de buurt Gouwsluis, Oudshoorn, Kerk en Zanen, Hoorn, of is er iemand van uw vereniging van b.v. ARC, SV Rijnstreek, korfbalvereniging tempo, Alphia tiger, zet deze persoon in het zonnetje en laat iedereen meegenieten van deze leuke dag!.
  • de Abraham huurt u altijd voor 3 dagen (halen dag 1, de dag zelf dag 2 en retour brengen dag 3.

Huur uw Abraham bij Partyverhuur de Meerpaal in Roelofarendsveen nabij Leiden.

Ook voor Sarah De vrouwen kunnen er natuurlijk niet voor onderdoen, ook voor hun 50ste verjaardag hebben we naast een opblaas Abraham een leuke opblaas Sarah. U kunt voor een verjaardagsfeest in Alphen aan den rijn, ook voor allerlei andere producten bij ons terecht. Wij kunnen heel uw feest faciliteren, met bars, stoelen, tafels, en alles wat er nodig is om het feest tot een succes te maken.   Contact Een leuke opblaas Abraham huren voor een 50ste verjaardag in Alphen aan den rijn ? Doe dat bij Partyverhuur De Meerpaal. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze producten. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@partyverhuurdemeerpaal.nl of door te bellen met 06-23410199.

Naar webshop