Abraham huren in leiden

Abraham huren in leiden:

Opblaas Abraham in Leiden bij Partyverhuur de Meerpaal

  1. Komt de 50ste verjaardag van een geliefde eraan? Dat moet uiteraard groots gevierd worden, het is immers een belangrijke leeftijd, hij wordt eindelijk een Abraham!
  2. Wilt u tijdens het verjaardagsfeest uw huis leuk versieren dan kunt u dit doen met een leuke opblaas Abraham.
  3. Zo kan de gehele buurt meegenieten van deze leuke dag!
  4. Heeft u een 50 jarige bij op het bedrijf of vereniging zoals b.v. Docus, Lugdunum, Rijnvogels, Roodenburg of Leidsche boys of Boshuizen huur een abraham bij Partyverhuur de Meerpaal.
  5. Adres:Partyverhuur de Meerpaal, Koppoellaan 18, Rijpwetering

Abraham huren voor de jarige in Leiden. 

Ook voor Sarah De vrouwen kunnen er natuurlijk niet voor onderdoen, ook voor hun 50ste verjaardag hebben we naast een opblaas Abraham een leuke opblaas Sarah. U kunt voor een verjaardagsfeest in Leiden, ook voor allerlei andere producten bij ons terecht. Wij kunnen heel uw feest faciliteren, met bars, stoelen, tafels, alles wat er nodig is om het feest tot een succes te maken.   Contact Een leuke opblaas Abraham huren voor een 50ste verjaardag in Leiden? Doe dat bij Partyverhuur De Meerpaal. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze producten. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@partyverhuurdemeerpaal.nl of door te bellen met

071 – 50 18 347.

Naar webshop