Rodeostier huren

Rodeostier huren.

Een Rodeostier huren ? bij Partyverhuur de Meerpaal

 • Deze mooie rodeostier cowboy is een echte top attractie. De Rodeo stier draait bokt en keert rond, de snelheid kunt u wisselen automatisch of handmatig kunt u deze rodeo stier instellen.
 • De rodeostier is een spannende top attractie.
 • Wie blijft het langst op de stier zitten?
 • Dit is eenvoudig bij te houden op de seconden teller welke in de bedieningskast is gemonteerd.
 • Bij elk evenement zal de Rodeostier het middelpunt zijn.

Rodeo stier huren bij de Meerpaal ?

 • Met deze attractie huurt u een schitterende attractie voor elk sportief evenementen en ook voor een spel competitie.
 • Wilt uw bedrijf of school, vereniging of studenten vereniging een rodeo huren ? bel of mail met de Meerpaal Partyverhuur
 • Leeftijd vanaf 8 jaar  t/m volwassen, deze attractie kan iedereen tegelijk mee doen, door een eenvoudige aanpassing, daarom geschikt voor alle leeftijden.
 • Op en afbouw instructies Rodeostier.
 • Wilt u de Rodeo huren maar zelf op en afbouwen? Geen probleem met ons informatie pakket is dit eenvoudig te doen met 2 man.
 1. Gegevens van de Rodeo.
 2. Werkterrein: 10 m doorsnede.
 3. Stroomvoorziening: 230 volt ( 1x3000 watt).
 4. Totaal gewicht 100 kg.
 5. Leeftijdsindicatie vanaf 8 jaar.
 6. Joystick, met 8 verschillende instellingen/standen.
 7. Individuele standen, zelf in te stellen.
 8. Noodstop.
 9. 3 automatisch ingestelde programma’s.
 10. 1 tijduitslag van rijder.
 11. 1 tijduitslag van de langst zittende rijder.
 • Gemak en eenvoud zijn de eigenschappen van deze geheel vernieuwde rodeostier.
 • Met een afmeting van 70 cm (!!) breed en een gewicht van ca 100 kg is het mogelijk om de attractie door elke gang, deur op locatie te krijgen.
 • De Rodeostier Cowboy wordt geleverd met zes lichtgewicht steunpoten, waardoor de attractie zeer stabiel staat.
 • De onderkant van de poten zijn voorzien van rubberen doppen, om verplaatsing te voorkomen tijdens het gebruik.

De Rodeostier Cowboy is super veilig, compleet gecertificeerd, en is aan te sluiten op het 220v netstroom.

De bedienkast weegt 17kg en wordt geleverd in een handige flightcase. Deze kast is zowel 3 automatisch standen als handmatig te bedienen

Voor prijs informatie klik hier

Ook beschikken wij over ruim 60 verschillende modellen springkussens in de afmetingen klein 3x4 meter tot mega groot van 7x9 meter. Spring kussen verhuur voor binnen en buiten in zomer en winter. Een springkussen huren kan in veel verschillende thema’s, animaties, en aansprekende kleuren. Alle springkussen worden veelvuldig gepoetst en schoongemaakt en zo staat u dus nooit voor verrassingen. Alle springkussens zijn uitsluitend van professionele kwaliteit, gekeurd en voorzien van veiligheid ’s certificaat. Springkussen Geeft u een feestje voor uw kleinste en bent u op zoek naar een leuke activiteit om de kinderen mee te vermaken? Huur dan een springkussen bij Partyverhuur De Meerpaal. Wij hebben allerlei springkussens in verschillende maten, vormen en modellen voor uw kinderen om een geweldige dag op te beleven.   Veilig Wanneer u een springkussen bij ons huurt, kunt u ervan uitgaan dat deze van de hoogste kwaliteit is. We willen natuurlijk de veiligheid van uw kinderen kunnen waarborgen en doen dat met onze goede springkussens. We hebben de leukste klauterbanen en zelfs kussens met waterbaden erin, ideaal voor een feestje in de zomer.   Contact Geef uw kleinste een verjaardagsfeestje dat hij of zij niet snel zal vergeten met een springkussen! Partyverhuur De Meerpaal verhuurt ze in Zuid Holland en Noord Holland in allerlei leuke modellen. Bekijk ze nu op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@partyverhuurdemeerpaal.nl of bel 071  50 18 347.

Wij komen o.a. in:

Amsterdam, Hoofddorp, Lisse, Nieuw Vennep, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Oegstgeest, Warmond, Den Haag enz.